Hansalon met RotDogs

Doe wat cheddar cheese saus of een plakje cheddar en de hotdog-worst in het hotdogbroodje. Rol het geheel in het ontbijtspek.
Bak de RotDog in ongeveer 8-13 min. goudbruin in de koekenpan op een niet te hoog vuur. Leg ze in de oven op 90 graden.

Snij wat lente-ui en een Spaanse peper fijn.
Wrijf de Rib Eye in met peper en zout. Smelt boter en zonnebloemolie in de pan en laat deze goed bruin worden. Bak de Rib Eye medium rare.
Frituur de patat.
Snij de Rib Eye in dunne plakjes.
Doe in een schaal of bak eerst de andijvie, daarop de patat, de plakjes Rib Eye, de jus van het vlees, de truffelmayo en cheddar cheese sauce of smelt plakjes cheddar en top hiermee af. Strooi als laatste de lente-ui en het pepertje over de Hansalon.
Serveer de RotDog met zwarte biersaus bij de Hansalon.

Ingrediƫnten

  • Friet
  • Ribeye
  • Andijvie
  • Knoflook
  • Zonnebloemolie
  • Mayo
  • Truffeltapenade of truffelmayo uit de winkel
  • Roomboter
  • Zout, peper
  • Lente ui
  • Spaanse peper
  • Hotdogbroodje
  • Cheddar cheese saus of plakjes cheddar cheese
  • HW hotdog-worst of iets wat erop lijkt
  • Ontbijtspek
  • HW zwarte biersaus

CONTACT

Catering, Media & Management

vragen@hansworst.nl

www.outlinermgmt.com