Koreaanse stijl kip

Oorspronkelijke gerecht is met rundvlees.

Snij de kipfilet in flinterdunne plakjes.
Zet in een koekenpan in wat olie knoflook, pepertje en ui aan en voeg op hoog vuur kipfilet toe. Even kort omroeren en direct mirin, geraspte gember, sesamolie, ketjap, vissaus, oestersaus toe en goed doorroeren. Op hoog vuur kort goed doorroeren en afblussen met wat water.
Serveren op slablad en top af met saus uit de pan en geroosterde sesamzaadjes.

Ingrediƫnten

  • Kipfilet
  • Gember
  • Sesamolie
  • Zoete ketjap
  • Vissaus
  • Oestersaus
  • Mirin
  • Sesamzaadjes
  • Lente ui
  • Zout, peper
  • Spaanse peper
  • Kippenbouillon
  • Little gem sla
  • Olijfolie

CONTACT

Catering, Media & Management

vragen@hansworst.nl

www.outlinermgmt.com