Gewokte groente

Bereid tafelzuur voor. Zie vorige aflevering.

Schil en kook de aardappelen gaar met wat zout. Giet ze af en voeg naar smaak (bv drie tenen) knoflook toe en twee eetlepels masala. Schudt de aardappelen met de deksel op de pan en meng wanneer nodig alles goed door elkaar.

Kruid de kippendijen met wat zout en zwarte peper.
Snij de uien in blokjes en snij knoflook en de Madame Jeanette peper fijn.
Bak de uien met de masala en knoflook in een flinke scheut zonnebloemolie. Voeg de kippendijen toe en bak deze mooi bruin. Voeg wat roomboter toe en de Madame Jeanette.
Voeg de kippenbouillon toe aan de kip en laat de kip rustig garen gedurende 40 minuten. Laat de saus indikken. Voeg wanneer nodig voor wat meer binding een aardappeltje toe.
Serveer de kip met de saus bij de aardappelen en het tafelzuur.

Ingrediënten

● kruimige aardappelen
● zout, zwarte peper
● massala
● kippendijen
● ui
● knoflook
● zonnebloemolie
● roomboter
● Madame Jeanette peper
● komkommer
● azijn
● suiker
● water

CONTACT

Catering, Media & Management

vragen@hansworst.nl

www.outlinermgmt.com